Werkkleding en promotiekleding bedrukken

Werkkleding met logo moet er mooi uit zien en van goede kwaliteit zijn. We zijn ervan overtuigd dat onze artikelen van topkwaliteit zijn en een modieuze uitstraling hebben. Iedereen moet comfortabel kunnen werken en zich prettig voelen in de bedrijfskleding. Wij kunnen bijna alle kleding bedrukken, dit kan ook in één of meerdere kleuren, zodat een uniek kledingstuk ontstaat, die zeker zal bijdragen aan de naamsbekendheid.

Er zijn diverse soorten bedrukking zoals: Transfer druk, Zeefdruk en Borduring.

https://www.doornheintools.nl/shop/werkkleding-pbm/bedrukte-kleding/

Transferdruk Flex:
Hierbij wordt het ontwerp per kleur uitgesneden uit speciale folie en vervolgens op de kleding geperst. Het voordeel is dat dit zeer geschikt is voor kleine aantallen of personaliseren van kleding (denk aan rugnummers / namen bij sportkleding).

Transferdruk Digitaal:
Bij transferdruk word het ontwerp digitaal gedrukt op de transfer. Bovendien maakt het hiermee niet uit hoeveel kleuren er gebruikt worden en zijn ook bijvoorbeeld foto’s in goede kwaliteit op kleding te drukken.

Zeefdruk:
Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Op het gaas wordt een film van het ontwerp geplaatst. Deze film bestaat uit delen die wel licht doorlaten en delen die geen licht doorlaten. Met behulp van een UV licht worden de delen waar geen licht doorheen komt weggespoeld, zodat de inkt hierdoor heen kan. De inkt wordt door het gaas gedrukt op de kleding dat daar precies onder ligt. Bij meerdere kleuren wordt elke kleur afzonderlijk opgebracht. Deze klassieke druktechniek is alleen mogelijk op vlakke oppervlaktes, zeefdruk is daarom perfect voor onder andere het bedrukken van textiel.

Borduring:
Het logo word geborduurd op de kleding, dit gebeurt d.m.v. een computer gestuurde borduurmachine. Hierbij kunnen bijna alle kleuren worden toegepast. Hierbij word eenmalig een stekenkaart aangemaakt zodat de volgende keren direct deze kaart gebruikt kan worden.

Onderstaand diverse tips, zo hopen we u goed op weg te helpen!

Maat en pasvorm
Hoe mooi de bedrukking ook is: als een medewerker zich niet prettig voelt in de bedrijfskleding die hij of zij draagt, bereikt u geen optimaal resultaat. Te grote of te kleine werkkleding heeft niet alleen effect op hoe de werknemer zich voelt, maar geeft ook een signaal af bij de klant. Voor een goed resultaat let u dan ook op de juiste maat en pasvorm van de kledingstukken die u bestelt. Om te voorkomen dat u te grote of te kleine kleding bestelt, kunt u bij ons in overleg een pas sessie houden om te controleren of de pasvorm en maat volgens wens is.

Voorwaarden van de Belastingdienst
Wilt u de werkkleding ter beschikking stellen aan uw personeel en onbelast blijven voor de Belastingdienst? Dan dient u rekening te houden met de wettelijke regelgeving rondom werkkleding. De Belastingdienst beschouwt werkkleding namelijk alleen als zodanig als het voldoet aan een aantal voorwaarden. Er moet bijvoorbeeld een duidelijk zichtbaar beeldmerk op de kleding zitten en de kleding moet alleen geschikt zijn voor op de werkvloer. Op de website van de Belastingdienst vindt u een duidelijk stroomschema om te bepalen of de werkkleding onbelast blijft.

Seizoen
Het seizoen waarin de werkkleding gedragen wordt is heel bepalend voor uw keuze. In de zomer hebben de meeste bedrijven behoefte aan luchtige kleding voor het werk buiten, zodat mensen niet te veel transpireren en goed hun werk kunnen blijven uitvoeren. In de koudere maanden van het jaar is het juist belangrijk dat de werkkleding uw werknemers warm houdt. Laat u een T-shirt bedrukken maar draagt het personeel een jas vanwege de kou, dan is uw bedrijfslogo alsnog niet zichtbaar. Ook worden medewerkers minder snel ziek met de juiste bedrijfskleding. Door de werkkleding goed af te stemmen op het seizoen waarin het gedragen wordt, maakt u het optimaal functioneel.

Kleur
Kies een textielkleur die past bij uw huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf. Zo zorgt u voor een goede herkenbaarheid van uw personeel bij uw klanten. De textielkleur en de kleur(en) van de opdruk moeten wel goed bij elkaar passen.

Slijtage voorkomen
Bij veelvuldig gebruik gaat ook werkkleding op den duur slijten. Toch kunt u met een paar simpele tips die slijtage zo veel mogelijk voorkomen:

+ Was de kleding de eerste 10 dagen na bedrukking niet
+ Volg de wasvoorschriften in de kleding (mits dit niet tegenstrijdig is met ons advies wat altijd bij de kleding meegestuurd word)
+ Was bedrukte kleding altijd binnenstebuiten

Wij kunnen bijna alle bedrukkingen doen vanaf 1 stuks.
Voor een offerte kunt u altijd contact opnemen met ons telefonisch (0187-669590) of via de e-mail (info@doornheintools.nl)

Scroll naar top